Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 Informacja !

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Em2pl ma swoją oficjalną strone Em2 jest napisane tam : "[16.09.2010] Pracujemy nad nową werjsą EasyMetin2. Proszę czekać" Więc nowa wersja em2 już wkrótce pozostaje nam czekać Pozdro

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

hmm nierozumiem to wy chcecie z plikow ktore ktos zrobil postawic nowe EasyMetin2? :O

Hmm te pliki są złe a szczególnie Metin2Client.bin i dla tego trzeba wersje nową Em2 a to jest polski suport

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ja mam gotowego ale niemieckiego EM2 pod użytek z serverem 25 I ITEMAMI w EQ !!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Hmmm koleś napisał też że nie długo w Em2 ma być wprowadzony abonament ;/

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Hmmm koleś napisał też że nie długo w Em2 ma być wprowadzony abonament ;/

Skończy się darmowe botowanie , niestety :(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Tak ;/ Jak już EasyMetin będzie w1oo% dopracowany z wersji BETA przejdą na wersje płatną= koniec botowania, lecz cóż.. Wszystko co dobre szybko się kończy ;d

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Skoda ;/ znacie moze jakiegos innego exp bota ktory bymi lvl nabil ??

Zapraszam

Gra: Counter Strike 1.6 Steam + Nonsteam

Strona: Strike-Premium.Xaa.Pl

Serwery:

COD MOD : 91.210.128.50:27033

DIABLO MOD : 91.210.128.50:27033

Opublikowano

Hmm z typem gadam na gg i mówi że dziś wieczorem bedzie bot ;]

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@UP, ta... jasne... tylko że EasyMetin2 to Chińczycy... [wystarczy na FB zobaczyć twórców...]... I oni na pewno mają tam gg... Pewnie jeszcze po Polsku do Cb pisał...

Sama nazwa "BETA" oznacza że Beta... Czyli że za free... a jak dadzą pełną wersję to pewnie płatna będzie...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

UP

Podaj jego GG :D A co do tematu to prawdopodobnie EM2 będzie płatne ? :/ Przynajmniej metin2 trochę dłużej pożyje :D Ciekawe ile będzie trzeba płacić.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

@UP, ta... jasne... tylko że EasyMetin2 to Chińczycy... [wystarczy na FB zobaczyć twórców...]... I oni na pewno mają tam gg... Pewnie jeszcze po Polsku do Cb pisał...

Sama nazwa "BETA" oznacza że Beta... Czyli że za free... a jak dadzą pełną wersję to pewnie płatna będzie...

Człowieczku wejdź na tą strone pełne wsparcie dla wersij pl i dziś wiczorem ma być nie wieżysz porozmawiaj prosze link http://www.mmobot.ovh.org/ tak i mają hosting płatny porozmawiaj z typem

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@Up Ciotko przeczytaj sobie że to ktoś po Polsku pisze, ale nie tworzy EM2... Pisać po polsku a napisać bota to całkiem dwie różne sprawy...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Moim zdaniem ta strona to też fejk

www.easymetin2.com

moim zdaniem to jest ofcjalna strona

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

@UP

Skoro oficjalna strona, to dlaczego na EM2.COM nie ma zadnego odnosnika do tej strony? Na facebooku EM2 tez nie ma. Nigdzie ;)

Fejk.

Opublikowano

jeśli

www.easymetin2.com

jeśli uważasz zę to nieoficjalna strona to twoje zdanie ja myśle jednak ze ta strona w etmacie to fejk a ta co ja podalem jest dobra...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano
Witamy w serwisie BotPlanet.pl. Jesteśmy oficjalnymi dystrybutorami produktów HeavenFire Studio & EasyMetin2. O naszą wiarygodność możesz zapytać na stronach domowych produktów, www.mmobot.net, www.easymetin2.com. Jeśli masz jakiekolwiek pytania pisz: [email protected]

Więc to chyba nie fejk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...